Candy collar

Ska börja fixa iordning det sista, sen drar jag och pappa. Ha en mysig valborg! ♥

Knäppisar

Nu ska vi inte träffas tydligen. Adam ska till Stadium... Så nu sitter jag här helt forever alone igen. Men ska nog gå ut och fota dåra. Ska bara checka facebook. puss

Simon och Adam

Ska hoppa in i duschen nu och sen möta Simon och Adam. Vet inte vad vi ska göra, kanske dra till coop eller nåt, vet inte. Men ska möta dom klockan 2 typ så jag måste skynda mig nu. Puss o hej!
Ni får en otrooooligt fin bild på Adam nu innan, lägger upp på Simon senare men hinner inte nu!

Är med och tävlar om veckans blogg!


http://ijjohansson.blogg.se/

Är med i veckans blogg hos Isabelle Johansson! Tycker tävlingar är jättekul så ni får gärna tipsa mig om ni har några veckans blogg, tävlingar eller liknande. Men jag tycker ni också ska vara med i hennes tävling, så klicka på bilden för att komma till tävlingen!
Kolla bara vilken snygging!

Glass..

Åh jag blev jättesugen på glass, på päronsplit.. Men det är ju självklart att vi inte ska ha glass hemma då. Right? Ska nog snart gå upp och fixa mig, men inte riktigt än, kanske ringer Simon och några fler så jag inte blir forever alone idag också tills vi ska till Simon& c.o.
Älskar den rosa längst upp till vänster men den finns ju inte kvar..
Vilken är din favorit-glass från GB?

Valborg

Idag är det ju valborg och senare på dagen ska jag nog duscha och fota lite tror jag, sen drar jag & pappa över till Micke, Lotta, Simon och dom på kvällen. Vi ska käka middag där. Jättemysigt för det blir alltid så god mat där mihihi.. Men nu ska jag nog stänga av, puss!
Jaa.. vad säger man, saknar lille Hoppe...♥

Komentar

Anonym om Ny design klicka f5!:
Självklart, om jag får säga vad jag tycker. Gansa enkelt lite tråkigt, men texten var fin. Saknar dig <3
Svar: Tack, jo jag vet att den är lite tråkig.. Men jag ville satsa på en stilren! Jättesnäll komentar så jag förstår inte varför du är anonym då vet jag ju inte vem du är.. men skriv gärna namn! Kram!

Like a boss.

Sitter i sängen och säger till Linnea och Moa vart dom ska lägga mina kläder och saker som jag har stökat ner i mitt rum, hihi. Dom ska få låna mitt rum imorgon så dom gör det för att få låna det, hihi så jag sitter i sängen and i feel like a boss.
hehehe...(iphone bild)

50 INLÄGG!


Vinst med 8-3

Vi vann matchen med 8-3, grymt roligt! Gick ganska bra för mig men jag råkade fälla en tjej så dom fick straff.. Jaja vi vann! Just nu sitter jag och tittar på fotboll och äter godis. Hihi tjockis.. Men ska snart gå och duscha. Ska bara kolla facebook, seeyaa

Hej alla morgonpigga!

Nu ligger  jag i sängen och väntar på att pappa ska komma in och väcka mig, vaknade av mig själv för ungefär 10min sen. Konstigt. Jaja ligger här och taggar inför match!! Wiie! Sanktan here we come.. Nej men vi ska möta Vaxholm och jag tror dom är rätt så bra.. Och vi är bara 4st 99-or och 10st 00-or. Men 00-orna är bra så det kommer nog gå ganska bra! Vi får se. Ni får en bild som jag redigerade igår kväll. Puss, wish me good luck!

Ny design klicka f5!

Kör på en ny stilren design, skönt med lite ändring! Nästa gång kanske det blir en galen och färgsprakande design, vem vet? Men nu ska jag städa sängen och sova. Har ju tidig match imorgon. Men bloggar efter matchen. puss o kram!

Pasta carbonara


Åt nyss pasta carbonara med Mattias, Linnea, Malin och pappa. Det var jättegott! Orkade inte vara med nån så ja jag var hemma.. Imorgon har jag match så jag kanske inte kommer blogga så mycket på morgonen. Vi får se. Men nu ska jag kika facebook! Puss o Kram!

Simon


Lägg märke till Simons peddoblick, han hade den på varenda bild nästan! Här har ni en liten skarpare↓
Knasig kompis man har...

Eyelashes


Eye


Home

Kom hem för en timma sen tror jag? När jag va ute så sprang jag först, gjorde lite coreövningar och fick glädjerus i skojen, haha jag sprang runt som en galning.. knäpp..
Men nu är jag hemma som sagt, tog en dusch för ett tag sen och nu sitter jag och tittar på tv. Ska nog ringa nån snart, så jag hoppas nån vill vara social! Men nu ska ni få bilder från innan jag spran ut. puss

Springa 6,5km & hoppa 10x3 upphopp

Ja nu drar jag snart ut och gör det där↑. Sen ska jag se vad som händer. Tar väl en dusch och sen träffar några kanske. Men jag bloggar när jag kommer hem! See you later!
Det kommer inte så mycket sammankopplande bilder till inläggen just nu men har inte orkat ta upp kameran..

Hemma!

Nu har vi kommit hem, ska snart slänga mig in i duschen och sen sova. Från cupen fick jag och Linnea med oss, en choklad, en biobiljett och varsin läsk. Vi var ju i lag med ledarna så vi fick inte vinna första pris.. Men updaterar mer imorgon, nu ska jag duscha! Puss!
Imorgon hämtar jag nog de sista sakerna hemma från mamma och sen kanske jag går ut och springer, får se!

Världens finaste vän Maya♥

Sitter just nu och kollar på tv med Linnea och mamma. Idag har det varit sämst uppdatering men efter skolan så gick jag och Maya ut med alla hundar.  Vi va ute i 1 timma och 10min. Jättemysigt att snacka med henne! Så otroligt fin tjej det där! Sen gick vi hem och åt värsta dundermellisen, äggmackor, yoghurt, te myys! Sen åkte vi till hästarna och det spöregna när jag red.. Men det är bara att gilla läget! Det var kul iallafall!  Imorgon åker jag och Linnea hem till pappa och sen på kvällen så är det avslutning i hallen, det blir som en liten cup. Den börjar
20.00 och slutar 0.00 så jag och Linnea ska jag och Linnea gå hem. Men nu börjar det så ska fortsätta titta, puss!
Sötis!

Hemma från träning!

Är hemma från träningen nu, kom nyss hem och då åt jag och mamma lite middag och sen gjorde jag matten och nu sitter jag här och skriver av mig lite innan jag ska hoppa in och dejta duschen. Imorgon blir det att åka till hästen. Och sen har laget planerat att på måndag så måste alla springa 4km eller mer, jag kommer springa längre, för vi har ett spår som är längre än 4km. Sen ska vi hoppa hopprep i 15min, 3x 10 upphopp och sen är det klart!
Är as taggad inför det! hihi..
Men nä nu ska jag gå och duscha, puss!

NU BÖRJAR JAG IGEN!

Hej alla fina! Nu är jag tillbaka och kör igen på lilla bloggen! Berättar lite kort om dom två dagarna som jag inte skrivit om:
Måndag: Va i skolan som vanligt och efter skolan så gick jag hem och gjorde lite läxor sen åkte jag och mamma på utvecklingsamtal. Gick ganska bra, sen åkte vi hem och fikade (tror jag?) På kvällen smsade jag massa & sen gick jag och la mig.
Tisdag: Efter skolan gick jag, Simon, Denniz och Oscar till hagan, sen gick vi hem och gjorde läxor på altanen jag, Simon och Oscar. När dom gick hem la jag mig i badet och tränade på SO läxan.
Och idag har jag varit på hagan med Madde och nu sitter vi här framför datan och chillarpillar och sen ska jag på fotbollsträning, grymt taggad för jag va inte med i måndags så nu är jag taaaggaad!
Nu ska vi fortsätta titta lite bloggar kanske? Puss!
En random bild, för hade ingen på Madde som jag tänkte lägga upp men eftersom inte ungen har facebook... så fick jag ta en annan bild! Hare gööttt!

Händer så mycket i mitt liv så tar en liten paus för tillfället!

coolingar

Outfit

Hukrygg hooooost*
Tröja H&M
Byxor Cubus

Före-Efter

Nu är jag hemma så jag passar på att visa före och efter städningen och om-möbleringen i mitt rum. Glömde ju göra det förut!
Före:


Efter


Tyyyp såå hihi.. Dagens outfit från idag kommer efter duschen! Puss

Yellow


Stallet

Ska börja byta om nu inför stallet, mamma kommer snart hem och då drar vi. Kommer väl hem runt åtta tiden nån gång, då ska jag bara duscha och sen uppdaterar jag mer.
Men nu hinner jag inte mer, måste göra svenskan också! Puss!
Just smile

GODNATT

Bilden tog jag på baksidan!

Lekt med Isa och gosat med Hoppe.

Kom in för ganska länge sen. Lekte med Isa lite och gosade med Hoppe. Knäppte några kort på galningarna. Att dom aldrig kan sitta still! Jaja, gjorde nyss engelskan som är till imorgon. Min lärare är skit dryyg.. Om man frågar vart man ska skriva de hon skrivit på tavlan skriker hon:
-Jag skiter i vart ni skriver bara  ni skriver det!! Guud, ni går i sexan!
SÅÅ jobbig..
Men nu ska jag inte vara negativ! Ni får lite bilder istället!
Hoppe♥
Bilden säger allt........................hon tänker slå ihjäl mig med pinnen...
FLER BILDER IMORGON, GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER LÄNGRE -.- NU SKA JAG SNART PÅ TRÄNING, VI SES EFTERÅT! PUSS

Ska gå upp nu.

Ska dra mig upp nu, kollade nyss på DH älskar de programet! Men nu ska jag rusa! Vi hörs imorgon före jag drar på träning! Puss
Random bild

TJA alla aliens! grodan o myran in the building!

Nu skrattar ni annars jävlar näääääääää deeet där va ni inte med på eller? 
Ja rubriken och lilla texten över strecket är skrivet av Simon och Oscar.. HAHAH knäppa..
Men jaja, idag har vi inte gjort nåt speciellt. Vi chillade bara i skolan lite sen stack jag och Simon hem till mig och drog ut med hunden. Sen gick vi och hämtade Oscar och vi tre gick hem till mig och gjorde läxor och åt mellis. Nu sitter vi uppe på vinden och chillipillar. Men ska vara lite social nu, puss och hej!
Jag: Vad vill ni hälsa till bloggen?
Simon: Att vi bajsar jäkligt mycket.
Jag:?
Oscar i gul tröja, Simon i svart och jag i grå.
GRABBARNAAA!

Go'natt!

Ska snart sova men tänkte att jag hinner slänga in ett inläg innan! Träningen gick bra för mig, det var superkul. Imorgon ska jag gå ut med hundarna, eller får se om jag går ut med alla, det beror på om jag får med mig nån hem. Men nu måste jag rusa! Puss och hej!
Lilla Skrutt, ska till henne på torsdag! Längtar redan!

Träning.

Ska snart börja byta om, tvätta bort sminket och sätta upp håret inför träning. Har inte tränat på ganska länge nu så är as taggad! Ska ta nått snabbt o äta innan oxå så jag måste skynda mig lite nu! Puss!
Märkte nu att vi har en BSK F99-blogg. HÄR HAR NI DEN!
hinner inte ladda upp bild nu sorry, ni får en arkivbild!

Kläderna jag köpte igår.


Jeans, Cubus 199:-
Baseball-tröja, H&M 79.50:-

BUUUUUU!

Usch vad jag är dålig! Har inte bloggat någonting idag, det var såhär: Jag vaknade imorse och då sa Linnea att hon skulle åka till Kista och det ville jag också, så jag ringde runt lite och sen fick jag tag på Moa så vi bestämde att vi skulle träffas på coop. Jag duschade och fixade mig lite snabbt och sen åkte jag och mamma och mötte Moa. Sen tog vi bussen till K-station och sen tog vi tåget till Jakobsberg och sen var det lite flum vid terminalerna... HAHA.. Men sen kom vi på bussen mot Kista. Och sen när vi väl kom fram så hade vi inget shoppingsug alls så vi gick ovh åt pannkakor! GOTT! Men när vi hittade lite saker på Gina så började shoppingsuget komma igen, jag köpte ett par jeans på Cubus för 199:- och Moa hittade ett par jeans på Gina för 499:- hihi lite prisskillnad! Sen hittade jag en tröja på H&M också, kommer bilder sen!
Men när vi var påväg hem från J-station så var vi så inne i ett samtal så vi missade kliva av vid K-station! HAHA, Moa såg att vi var vid K-stationen och typ kutade fram till dörrarna fast vi fick inte upp dom, hihihi... Men sen när vi satt på tåget tillbaka så råkade jag skrika jättehögt: NU SKA VI KLIVA AV! HAHAHAH.... Men nu ska jag inte skriva en hel bibel. Bilderna kommer nu på sakerna som jag köpte igår.
Skor som jag köpte igår. Skopunkten. DÅLIG BILDKVALITE
Skor som jag köpte igår. Skopunkten. DÅLIG BILDKVALITE
Mjukisbuxor, BIKBOK. DÅLIG BILDKVALITE

Resten av de jag köpte idag kommer imorgon, nu hinner jag inte!

Hallen

Drar till hallen om 20-30min. Men jag hinner slänga in ett inlägg på sakerna jag köpte! Så här kommer några av kläderna.

T-shirt, Gina Tricot, 50:-
Jeans, Bik Bok, 299:-
RESTEN KOMMER IKVÄLL, PUSS!

Nu åker jag, Elin, Emma, Gunilla och mamma till stinsen!

Nu åker vi till stinsen, uppdaterar när jag kommit hem! Ni får gärna ge mig tips om vad jag kan göra med bloggen för att den ska bli roligare! Heidå!
Emma och Elin förra julen, tagen med min gamla kamera Olympus eos 450.

Shoppa med mamma?

Hejsvejs! Idag tror jag att jag och mamma ska åka och shoppa, har verkligen shoppingsug! Men jag vet inte riktigt vart? Antingen stinsen, kista eller vällingby. Och om vi ska shoppa i vällingby så ska vi äta mat med mormor och morfar! Men jag vill hellst till kista eller stinsen för då går man ju innomhus och i vällingby centrum går man ut och imellan affärerna.. Ett litet minus! Men idag lite senare ska ni få se rummet också! EXCITING! :D Nä inte så jättemycket för er men aja, nu ska jag hoppa upp ur sängen! Puss och Kram

Ja eftersom det verkar bli vinter igen (snö) så kan vi ju ta en liten mobilbild som jag tog i vintras på en formande bajskorv som blivit ett J hihihi känner mig lite snuskig....

Nu blir det sängen!

Hej på er! Nu ska jag nog tvätta bort sminket och lägga mig i sängen! Resultatet på rummet får ni imorgon. Orkar inte nu, Vid 23.00 kom vi nog hem från hallen, jättekul! Det va inte så många där så man fick spela mycket! Gick ganska bra för mig, Hhaah men jag råkade skjuta en kille mellan benen... Ouupsi...! Alla killar som stod på sidan applåderade och skrek "AHHAHA säg inte förlåt!" Hihihih... Men det va faktiskt inte med flit, dels sköt jag med vänster så.. Aja han överlevde! Men nu ska jag faktiskt gå och tvätta mig! Ha det braa! ♥
Min 12-års dag.. herregud. MEN, kolla vad bruun!!

STÄDAGS OCH MUBLERING PÅ G!

Håller just nu på att städa, ska nog mublera lite också efteråt! HAHA hittade lite bilder från när jag städade för länge sen när jag hade min andra blogg... Ni får se bilder från då i webcam bilder, det får duuga!
hIhIhIhI...

Nu kör vi igen!

Förlåt alla! Det var något konstigt med vårat internet igår så jag kunde inte komma in på internet på hela dagen! Men nu har vi internet igen så ni ska få massa bilder idag! Just nu ligger jag och softar på vinden med alla kuddar och täcken, jag och Maya glömde ta ner dom. (HAHAHA.. juste jag och Maya tog sönder sängen också!.. När jag kom och attackerade Maya så gick ena benet av! Hihi..) Men nu ska ni få lite bilder från i onsdags, när vi hade fin besök av lilla Linnea!

Och nu lite bilder från i tordags med Maya.
Fikamys till film.
Det gäller att bjuda på sig själv! Puss!

Film

Tjaaa alla kvällsknuttar! Nu ska jag och Maya kolla på en till film. Bilder kommer senare idag. HAHA..

Min fina fis!

Hej på er! Just nu sitter jag med min fiskompis Maya. Vi ska nog dra ut med Adam och Simon om ett tag. Men först ska jag ladda upp massa bilder från när vi va på landet. Ha det bäst!
Det kommer mer bilder ikväll.

Hoppe, Isa & Korint.


Sista dagen

Ja nu är det sista dagen ute på landet så jag ska passa på att fota så mycket som möjligt! Men imorgon så
kommer jag blogga när jag kommer hem istället för att göra tidsinställda.
Spegel, spegel på väggen där...

ONÖDIGT FAKTA

Vilken svordom använder du mest?
SHIT
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
6.45
Var köper du dina matvaror ifrån?
COOP FORUM
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
BÅDE OCH!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
EN HUND
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
JA
Vad åt du till middag senast?
LAMM
Kan du vissla?
NEJ
Tittade du på tecknat när du var liten?
VEM GJORDE INTE? (JA)
Äger du några popband t-shirts?
NEJ
När flög du senast?
SOMRAS
Pratar du några andra språk?
TYSKA OCH ENGELSKA
Har du gråtit offentligt?
JA
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?
JAA!!
Vad har du med dig in på bion?
MOBIL, SNACKS, DRICKA, DET JAG HAR MED MIG 
Vad har du för väder?
MULET
Vilket är ditt favoritämne?
IDROTT/HK
När sov du senast på golvet?
FÖRRA ÅRET MED MAYA OCH MOA
Vilken är din favorit dricka?
COLA
Gillar du din boendesituation?
JA

9 april 2012

Godmorgon! Har säkert inte vaknat än.. Eftersom på landet så läser vi typ hela natten så jag sover ganska länge!.. Men idag kommer jag säkert gå ut och fota lite och vara med Emma och Moa eller bara en av dom! Men nu ska ni få en suddig liten bild! Kram!

Emma och Moa

Jippiee! Nu är vi framme (hoppas jag?)! Kommer nog ha sms:at med Emma och Moa hela vägen till landet för jag kommer såklart att träffa dom innan jag åker hem! Saknat dom som tusan! Ni får en bild på dom, ni måste ju få veta hur galningarna som jag ska träffa ser ut!
Emmaa! (Moa är grym fotograf så jag ska be henne om lite tips!)
Och sen Moa! Bilden är ganska gammal.
Mycket kärlek till er båda! Puss!♥

Bilen

Nu sitter jag, mamma och Linnea förmodligen i bilen påväg till mormor och morfars land. När vi kommer fram ska vi nog äta påskmat! Namnamnam... Men iallafall, i alla dom här tidsinställda inläggen kommer det nästan bara vara 1-2 bilder i och sen jättelite text. För vad ska man skriva om? Men ni får stå ut!
Älskar er morfar och mormor! ♥

Packa det sista.

Godmorgon alla fina läsare! Nu är jag snart klar, ska bara packa det sista. Sen skulle tydligen pappa skjutsa oss till mamma? Aja jag sov när dom bestämde det imorse. Fint väder är det också! Så det ska bli jättemysigt! Synd bara att man måste sitta i en bil.. Men nu ska jag inte deppa! Ni får ha det bra! Det här inlägget var inte tidsinställt så det kommer komma 2 till inlägg innan dagen är slut, och  imorgon så kommer det 2st och sen på tisdag kommer det 2st tidsinställda. Men sen på onsdag blir det inga fler tidsinställda! Då får ni vänta tills jag kommit hem på eftermiddagen innan ni kommer få era inlägg! Men nu måste jag rusa! Tjingeling!
Ni får en bild som jag tog förra veckan, lite bokeh och lite vanlig.

Glad påsk!

Glad påsk på er förresten! Kom precis hem från farmor. Vi åt lite påskmat och spelade sällskaps-spel. Jättemysigt! Imorgon åker jag till landet med mamma, jag kommer hem på onsdag. Eftersom jag inte kommer ha tillgång till dator så fixar jag massa tidsinställda inlägg till alla fyra dagar.
Just nu packar jag för fullt, chattar med Vilma och sms:ar med Simon. Kommer fota massor ute på landet så det kommer komma upp mycket bilder när jag kommer hem! Ha det bra så länge! Puss och kram!
Söta lilla Sandy, farmors kanintax.
Den traditionella påsk-tårtan!
Världens sötaste lilla Brownie som farmor var hundvakt till!

Välkommen till min foto-blogg!

Hej alla fina! Nu har du klickat dig in på min lilla blogg! Jag heter Josefine och driver denna foto-blogg. Jag är 12 år och fyller 13 den 1 augusti. Jag älskar att fotografera och fotar med en Canon eos 550d. Jag har fotat med systemkamera i 8 månader nu och jag tycker det är jätteroligt!
Ni förstår säkert nu att det kommer komma massor med bilder här i bloggen. Kanske inte jättemycket text men jag tycker det är roligare med bilder! När jag inte fotograferar är jag med kompisar, shoppar, spelar fotboll, leker med hunden, matar kaninen, umgås med nära och kära och rider min foderhäst. Mer om det kommer komma upp på bloggen så småning om!
Jag kommer blogga minst 2 gånger om dagen, så har ni bara sett ett inlägg under en dag, gå in lite då och då och se om det har kommit upp nåt nytt fräscht inlägg! Men nu får ni ha det så bra, vi hörs!
Här har ni en bild på mig!

RSS 2.0