PALLAR INTE BLOGGA NU... KANSKE KÖR IGEN OM ETT TAG PUSS

.

Komentar

Alexandra om 10-0:
Är du ihop med din kompis. Han hette typ adam??
PS...Älskar din blogg

HAHAHAHAHHAHAH NEJ VERKLIGEN INTE!!!! PUSS

10-0

Matchen gick jättebra! Vi vann med 10-0 mot BP. Kulkul! Nu ska jag nog duscha. Sen om Louise svarar så skulle jag fixa en header till dom. See you!


Match igen mot BP

Har match idag igen mot BP. Nu måste vi vinna tjejer! Matchen i förregår gick asbra ju! Så vi fortsätter så!
Sitter och tittar på TV med pappa just nu, ska snart börja käka lite frukost. Matchen börjar halv 3 så den kanske är klar kvart i 4 nån gång? Så då åker jag hem och bloggar! Hare bra so long! Puss!
This is my horse, my horse is amazing...

Grattis Chelsea

DROGBA

Sooooooool♥

Sitter just nu här ute på balkongen i solen! Jättemysigt! Wiiee, blir så glad när det är fint väder!! Men idag har jag och pappa städat lägenheten bara. Och nu sitter jag här! Ikväll ska jag och pappa bara ta det lugnt och mysa framför en film eller något sånt! Men nu måste jag ta bort datorn, får ju ingen sol på benen! Man är brun förutom på en stor ruta på låren, ahahah... puss
RaNdOm PiCs!

God morgon Sverige!

Vaknade vid kvart i 10. Sen har jag bara legat i sängen och ätit frukost. Är jätte irreterad för jag har haft jätteont i huvudet nu i ett par dagar och jag vet inte varför? Och nu har jag ont i tinningen.. JÄTTEJOBBIGT
Håller iallafall på med en ny design! Så det blir spännande! Men nu ska jag fortsätta på designen! Puss!

Chicken & Bacon McWrap

Ligger och tittar på film just nu. Det gick jättebra på matchen! Vi vann med 7-0! Efter så åkte jag och pappa till donken och köpte en sån där ny Chicken & Bacon McWrap, asgod!
Men ska nog fortsätta kolla nu. Puss på er.

Match

Hej på er, nu ska jag äta frukost och kolla på bb avsnitt som jag har missat. Ikväll blir det match! KROSSA TJEJEEEEEEEEEEER! Taggad till 1000000!! Men måste äta nu, annars blir flingorna mjuka hehe.. nån antecknar va? puss
miss my bebo

Gröna Lund

Va ju på Gröna Lund idag, det va massa från vårat lag där! Så vi gick med dom hela tiden nästan, haha insane med Moa va sjuuuuuuk!! HAHA! Men nu ska jag titta på BB puss Åt sånt här med mml igår

Nu mot grönan med Alice och Moa!

DÅLIG UPDATERING JAG VET!

HISS/DISS

Hissar blogg.se/stil! Grymt mycket roligare än den gamla vanliga! Går alltid in på stil!
Sen hissar jag frukt och godis! Jag skulle kunna leva på det!
Stoooor fet diss på snö! Okej det kan va mysigt men inte när det kommer på våren!
Att dra ut tänder hos tandläkaren och få sprutor i munnen! BLÄ

Goodie!

Träningen gick ovanligt bra, haha.. Nej men den gick bra och den var rolig! Körde lite 2 mot 2 först och sen lite passnings övningar och match. På onsdag på kvällen så drar jag och pappa ut och springer, för han kommer inte hinna skjutsa mig till träningen men vi skulle ändå bara springa på träningen så då springer jag med pappa istället. Sen skulle vi typ gå och skjuta lite skott, måste träna mina skott..
Men nu ska jag nog hoppa in i duschen och göra läxor.. JUSTE jag och pappa ska åka och köpa lite fotbolls-grejer åt mig för att jag ska ha till Gothia! SKA ÅKA MED!! men nu ska jag duscha, puss!
ARKIV BILD

Hinner inte skriva så mycket nu!

Bloggar efter träningen! Puss!

Komentar

Zamba om HEJSAN!:
Hahhaahha Jossan GF är en förkortning på flickvän på engelska asså Girlfriend hahahahahahah Vi skulle gå ut med GF hahahah visste inte att du hade tjej? Hahahahahha
TJaaa Zamba! Svaret på din komentar blir kort: VI ÄR I SVERIGE KVINNA

HEJSAN!

Hej på er, nu är vi hemma. Vi kom hem vid 4 tiden nån gång. Då ringde jag Moa, Linneas kompis, och frågade om vi skulle gå och möta Linnea som har varit på konfirmationsläger.
Så vi gick dit och mötte Mathias och Linnea där. Sen gick vi hem. Nu ska jag städa och sen kanske dra ut, så fint väder ju! Men ska först berätta lite om vad vi gjort i skara.
DAG 1 (fredag)
Vi kom till Skara, i bilen så messade jag en massa♥ Sen köpte vi pizza och åkte hem och kollade på hockey! Sen gick vi o la oss.
DAG 2 (lördag)
Vi vaknade ganska tidigt, då åkte vi till GF(gammelfarmor) och gick ut och gick med henne. Sen gick vi och åt lunch, efter vi ätit så gick vi tillbaka till GF. Då gick vi ut med henne IGEN. Men sen åkte vi hem. Åt lite kvällsfika och kollade på hockey.
DAG 3 (söndag)
Vi vaknade vid 10 nån gång, jag tog en snabbdusch. Sen drog vi till GF fast hon sov så vi åkte hem. På vägen så stannade vi och åt. Då var det en gubbe som satte sig bredvid oss och frågade "är ni påväg mot söder?) en miljard gånger! HAHAH.. Men sen skulle han åka och då tutade han och vinkade till oss.. HAHAH.. Söt!
Aaa men nu kommer lite bilder, I O ORDNING!
HAHAHA NÄR VI VAR I KYRKAN SÅ SKULLE MAN TRÄNGA IN ALLT SVÅRT/TUNGT I LIVET I EN STEN. OCH SEN SKULLE MAN LÄGGA STENEN PÅ KORSET ELLER I SKÅLEN MED VATTEN. OCH DÅ ÄR JU JAG SÅ SMART SÅ JAG RÅKAR TAPPA STENEN OCH SÄGER TYP ASHÖGT "OJ FAN!" HAHAHA OCH MAMMA BARA "DU FÅR JU INTE SVÄRA I EN KYRKA!" HAHAHA... OCH SEN VA DET TYP NÅN INSPELNING AV ETT "BÖG RÖLLOP" SAMTIDIGT.. HAHAHA SÅ SJUKT ROLIGT!

MEN NU MÅSTE JAG STÄDA! PUSS OCH HEJ LEVERPASTEJ!

Bilen!

CAM-BILDER!

Mot Skara!

Nu är jag hemma! Kom hem vid 12 så nu ska jag packa och sen drar jag ut med hunden. Sitter just nu och äter godis.. hehe.. Men nu ska jag ta tag i packningen! Puss och Kram alla fina läsare! Vi ses på söndag om inte tidigare!
Förra gången vi va i Skara, söta lilla gammelfarmor!
FOTAD MED MIN GAMLA KAMERA!!!

NY TRÖJA!

Hittade en söt liten pippi-tröja på en liten affär! Kommer inte ihåg vad den heter men den ligger mellan Bro och Bålsta vid Willys! Kostade bara 249:- Ganska billigt för att vara en sån, eller? Men det var roligt! Älskar att köpa nya kläder! Man blir så glad, hihi.. Kvällen ska ägnas åt att packa inför Skara. Kommer inte att ha internet där men jag kommer blogga imorgon och på söndag kväll för då kommer vi hem. Men vi tar en paus på lördag med bloggningen! Kanske, kanske att det blir ett inlägg på lördag från nån av mina mostrars mobiler för dom har gratis internet tror jag.
Men nu ska jag städa lite, hoppa in i duschen och sen träna på tyskan tills imorgon! Puss o Hej!

Soorryyyyy!

Förlååt alla! Har inte haft Internet på hela dan igår och idag har jag verit seg... Blev ingen träning eftersom bilen är på verkstad.. Men jag tar igen på måndag! Kan ladda upp nån bild men sen ska jag städa. puss


ISA


LUFTBALLONG


Träning snart!

Ska snart byta om för pappa kommer och hämtar mig 17.50. Men idag har vi inte gjort nåt speciellt. Men blev jätteglad för kom på att jag kommer missa tyskan nån fredag för jag ska göra animering grej! GLAD! Men nu ska  jag kolla facebook och lite bloggar! PUSS

Bad update!

Ja det har inte varit så bra updatering i helgen men jag har gjort så mycket kul så ibland blir det så. Blir mer bloggning på vardagar än på helger för jag hinner mer på vardagar? Lite konstigt men så är det!
Igår på kvällen så åt jag och Vilma jordgubbar, annanas och vindruvor med smält choklad! Sjukt gott!! Sen tittade vi på tv osv.
Sen idag så var vi och firade min stor Kusse David! GRATTIS!
Isa, Simpson & Åke!

Vilma!

Hejsan hoppsan! Just nu sitter jag i Vilmas säng och snackar på skype med en kille. Tittade ju på Vilmas och dom andras match. Tyvär gick det inte så bra.. Dom mötte AIK. Men nu ska vi dra på pappa och Tomis match! Updaterar när jag kommer hem! Puss!
ÄLSKAR  DIG

BB

Ligger och tittar på BB, irreterad som tusan!! Men nu ska jag inte negga! Idag gick jag till IP med massa killar. Jättekul! Sen gick vi hem och jag åt, sen gick jag till Oscar och vi va där en stund. Sen vi 22 gick jag hem. Orkar inte blogga så mycket nu men jag updaterar imorgon om jag hinner innan Vilmas match, ska åka och titta på den och sen ska vi sova över! KULKUL! Puss

Busig häst...

Ja updateringen har ju inte varit bäst idag men gick till coop direkt efter skolan med Maya och Simon och vi åt årets första mjukglass! Så gott! Men sen gick jag hem och vi drog till stallet! Och min häst är ju rolig.. När Linnea skulle ta in henne så springer hon iväg för vi går alltid in med henne utan grimma. Och då stack hon! Sen när jag skulle ta henne när Linnea fångat henne så tog jag henne i luggen men den är så kort just nu så jag slant med handen så då sprang hon iväg igen ...
BUSIG men hon red fint! Efter skolan imorgon vet jag inte direkt vad som händer men tror att jag drar till IP med några! Kuligt! Puss!
BILDERNA HAR INGEN SAMMANKOPPLING MED INLÄGGET MEN DOM VAR LITE ROLIGA. DOM ÄR GANSKA SUDDIGA MEN DET GÖR INGET!

Komentar

Vilma om Är jag tjock?:
Hur många besökare har du?? :) din blogg e skita bra <3 saknar deejee

Hej sötis! Jag har ca 40-50 unika, men det går ju upp och ner! Saknar dig med! Vi måste ses ♥
Sötis! SUDDIG MEN FOKUSERADE PÅ KAMERAN!

OUTFIT

TRÄNINGS OUTFIT!

Igårkväll.


Nya linnen från JC!

Dom är exakt likadana och det var 199kr för 2 på JC. Dom är jättegulliga! Ska ha det oranga imorgon för vi har frilufsdag. HAHA jag, Maya och Simon ska ha karate.. HAHA kommer flummsas vääldigt mycket! Sen har vi styrketräning. KULKUL! Så jag börjar senare imorgon så jag kan slänga in outfit-bild imorgon. Nu ska jag ladda upp bilder från igårkväll! Puss!

Kära mobil!

Ska snart börja byta om till fotbollen, sen åker jag och pappa till Kista och hämtar min mobil som har varit på lagning 2 veckor ungefär nu. Saknat den sååhäääääääääääääääääär mycket! Fick en lånemobil men den är en:
så man kan inte logga in på facebook eller någonting på den. Bara smsa. Och det va tur annars hade jag fått ett sammanbrått!
Igår kom ju farmor och Sandy hit så vi fikade och åt god mat, sen spelade vi fia med knuff. Jag vann! (som vanligt)
Men nu ska jag ladda upp lite bilder. Ses efter träningen! Puss!
Bilder från igårkväll kommer efter träningen.

FOTBOLL

Idag har jag fotboll och innan ska vi åka och hämta min mobil, men jag updaterar när jag kommit hem från skolan, slutar 13.20. pUsS

Är jag tjock?


Bästa Valborg på länge!

Åhh!! Det har varit jättemysigt igår! Först kom jag och pappa dit, då gick jag, Simon och Adam hem till Adam och hoppade studsmatta. Sen ringde dom hem mig och Simon så vi gick hem och åt. Sen spelade vi cod. KUL. hehe..
Men sen kom Adam igen så va vi kvar en stund sen gick vi och hoppa igen. Men sen skjutsade Lotta oss till Majbrasan och sen va vi tre där en stund. Sen gick vi till nya IP och spelade fotboll. Asmysigt för vi va helt ensamma där och det enda ljuset var från gatulyktorna.
Så vi va där, spelade lite volly och åt godis. JÄTTEJÄTTEMYSIGT!! + att det va asvarmt fast klockan va runt 22-23. Så vi sprang runt i T-shirt och strumpor. Men sen kom Linnea och alla tjejer+ Mattias och spelade fotboll med oss ett tag, sen gick dom och Lotta kom och hämtade oss för det är en bit att gå hem. Så det var skönt.
Sen kom vi hem och spelade Hotel. Ganska ok.. Nä men det va kul. Jag vann stort första gången vi spelade!
Sen åt vi lite snacks och ost & kex. Men nu ska jag inte skriva värsta bibeln, så nu får ni massa bilder från igår kväll.
♥♥♥

RSS 2.0